Vakantievilla te huur - villa huren in Portugal

Ontdek onze nieuwbouw vakantievilla " Quinta Dos Bruzios " , gelegen in een oase van rust en ontspanning en omgeven door een uitzonderlijke mooi stukje natuur. Het landgoed van 83.000 m² staat volledig ter uwer beschikking. Tegen 01/06/2013 zal rond de villa de tuin volledig aangelegd zijn met gras, bloemen en coniferen.

De villa is te huur op weekbasis van zaterdag naar zaterdag . Buiten het hoogseizoen (juni, juli, augustus en september) kunnen op aanvraag kortere verblijven toegestaan worden. contacteer ons hierover.

portugalvilla

Bezoek de site en boek uw vakantievilla in Portugal of bekijk de beschikbaarheid.

www.portugalvilla.eu

Op vakantie in Portugal? Dan kan u ons vakantie huis met zwembad huren in midden Portugal. Verblijf in stijl en ontspan op een domein van 83.000 m². Zalig aan het zwembad relaxen in een oase van groen en rust. Het vakantiehuis beidt u alle comfort en privacy voor 6 personen. Er is een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers met regendouche, een overdekt privaat terras en directe toegang tot het zwembad. Wij verhuren op weekbasis in het hoogseizoen, kortere verblijven zijn steeds op aanvraag. Bekijk hier beschikbaarheid en ons tarief.
Portugal is een van de meest prominente Europese vakantiebestemmingen in de zomer met een massa toeristen in de regio's, zoals de Algarve, Lissabon en Porto in het noorden. Het midden van Portugal staat dan weer gekend voor zijn natuurpracht en rust. Ons vakantiehuis ligt tussen Oliveira do Hospital en Seia ongeveer 200 km van Porto luchthaven. De streek is vooral gekend voor zijn natuurparken en de bergen. U kunt in alle rust en ver weg van het massa toerisme mooie plekjes bezoeken, halt houden om te picknicken zonder gestoord te worden. De Portugese bevolking is zachtaardig en bijzonder vriendelijk naar toeristen en buitenlanders. De taal kan soms wel een probleem vormen in de dorpen, als je bevoordeeld iets wil bestellen om te eten, maar met wat gebaren heb je snel wat je moet hebben. Een koffietje op een terrasje kost je rond de 50 cent. Dus genieten van de zon, de natuur, de cultuur en het lekkere eten en drinken.
Voor wie meer interesse heeft in cultuur of graag uitstapjes doet biedt ons vakantiehuis de ideale uitvalbasis. Steden zoals Viseu op 45 km, Coimbra op 75 km, Pioda op 45 km, Oliveira do Hospital op 15 km, Seia op 20 km, enz. kijk even op www.visitportugal.com en ontdek welke uitstapjes er mogelijk zijn. Wandelen kan in de verschillende natuurparken van Serra da Estrela op ongeveer 25 km afstand van ons vakantiehuis. Huur een onvergetelijke vakantie in Quinta Dos Bruzios bekijk de beschikbaarheid en boek online rechtreeks bij de eigenaar. Logeren bij Belgen in Portugal “Quinta dos Bruzios” is uw vakantie adres!